Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Porva

A sokszínű település

Magyar Falu Program

Úthasználati korlátozások Porva- Ménesjárás

Populáris hír

Cím

2023. július 27. 00 00 órától a felújítás alatt út ( 033, 042, 044 hrsz. ) lezárásra kerül a kivitelezési munkálatok miatt.

TISZTELT PORVAI, MÉNESJÁRÁSI LAKOSOK, INGATLAN TULAJDONOSOK! 


Megkezdődtek a Porva — Ménesjárást összekötő út felújítási munkálatai. A munkaterület átadásra került a kivitelező részére ( Hanich — Gép Kft. 06 30 901 3555)

Ménesjárás megközelíthető Szépalma irányából. 
Az út jogi nyomvonala földmérő által földmérési jelekkel kitűzésre került. 2023. július 27. 00 00 órától a felújítás alatt út ( 033, 042, 044 hrsz. ) lezárásra kerül a kivitelezési munkálatok miatt. 


Kivételes és indokolt esetben (pl. tűzifa haza szállítása) útvonal engedélyt biztosítunk a helyi lakosok részére. Az engedély írásban Porva Községi Önkormányzat 8429 Porva, Székely József utca 2., e-mail: [email protected], kérhető.

Kivételes és indokolt esetben, de ebben az esetben is csak saját felelősségére használható az út. A munkaterületen folyó munkák veszéllyel járhatnak. A területen munkagépek dolgoznak. Kérjük a lakosságot, hogy csak az kérjen útvonal engedélyt akinek halaszthatatlan dolga van ott. A munkaterület átadásával a területen történő baleset, szabálysértések vonatkozásában a kivitelező jogosult eljárni. Amennyiben változás lép életben az út használat rendjében tájékoztatjuk Önöket. Az út használat korlátozásáról az illetékes hatóságok és szervek tájékaztatást kaptak. 


Porva, 2023. július 24. 


Megértésüket köszönjük! Mindez a sikeres fejlesztés megvalósítása érdekében történik. 

Veinperlné Kovács Andrea
polgármester


 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!