Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Porva

A sokszínű település

Magyar Falu Program

Lezajlott Porván a Márton-napi ünnepség

Kulturális hír

Cím

Lezajlott  Porván a Márton napi forgatag című esemény, melyen tiszteletét tette Dr. Nobilis Márton az Agrárminisztérium államtitkára és Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő is.

Kora délután Veinperlné Kovács Andrea a község polgármestere az államtitkár úrral Zircen a Vezír-hús Kft. üzemét látogatták meg. Horváth István ügyvezető fogadta őket és mutatta be a létesítményt, majd innen kilátogattak Szépalmapusztára is .

Porván a könyvtárban egy mezőgazdasági fórum zajlott le a délutáni programok előtt, ahová Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő is csatlakozott. Környékbeli gazdák, termelők egy kerekasztal beszélgetés mellett tehették fel kérdéseiket, oszthatták meg tapasztalataikat.

Az esős idő miatt a tornateremben adtak műsort az alsótagozatos gyerekek és az óvodások. Majd, Csizmadia Géza előadóművész szórakoztatta dalaival a közönséget.

Természetesen kézműves foglalkozással fogadták a gyermekeket, ahol lámpást készíthettek a Nemzeti Művelődési Intézet jóvoltából és munkatársaival.

Volt még libazsíros kenyér, forralt bor és meleg tea is.

Az Útirány.hu is kint volt kameráival melyről egy összefoglaló kisfilm is készült, ami a galériában megtalálható.

 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!