Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Porva

A sokszínű település

Magyar Falu Program

Farsang a Porvai Nefelejcs Oviban

Rendezvény

Időpont: 2018. 02. 02.

Időpontok

Időpont: 2018. 02. 02.

Cím

Február 2.-án tartottuk az idei Farsangi bálunkat az óvodában.

A délelőtt folyamán a gyerekek szebbnél szebb jelmezekkel kápráztattak el bennünket. Volt királylány, tigris, gepárd, hercegnő, rendőr, tűzoltó, pókember és számos ötletes jelmez. Vidáman töltöttük a délelőttöt az oviban. Volt táncverseny, székfoglaló, banánevő-verseny. Mindenki részt vett a vetélkedőkön, sok-sok aranyérmet szereztek a legügyesebbek.
Délután szeretettel vártuk a szülőket, vendégeket, hogy velük együtt mulassunk tovább. Miután mindenki felvonult a jelmezében, farsangi dalokkal, versekkel próbáltuk elűzni a telet.
Aztán megérkezett a meglepetés vendég: Andi bohóc,akivel vidám perceket tölthettünk együtt. Elrepített bennünket Meseországba, majd közösen táncoltuk a szülőkkel. A gyerekeket lufiból hajtogatott állatkákkal ajándékozta meg.
Ezután finom farsangi fánkot ehettünk, ami a dajka nénik kezét dicséri. Végül tombolasorsolás következett a gyerekek örömére. Igazi vidám, szép élményekkel gazdagodhattunk ezen a napon. Reméljük mindenki jól érezte magát!

A rendezvényen való sok munkát az óvoda minden dolgozójának, a programban nyújtott anyai segítséget pedig a Porvai Német Nemzetiségi Önkormányzatnak szeretném ezúton is megköszönni.

Brindzák Adrienn
óvodavezető

 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!