Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Porva

A sokszínű település

Magyar Falu Program

Rókavár Fogadó

Szálláshely

Egyedülálló szállás pazar környezetben! Látogasson el hozzánk a Bakony dombjai közé, élvezze a mesés látványt! A feltöltődést mi garantáljuk. Szállásfoglalással, programajánlattal, vagy akár bakonyi vadászattal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

A Bakonyban Zirctől 5 kilométerre található egy festői szépségű helység: Pálihálás, amelynek az erdő határolta végén található a Rókavár Fogadó. Az épület idilli környezetben, parkosított telken helyezkedik el közvetlenül az erdő mellett, így nem csak a megfáradt vadász, hanem a természetet kedvelő turista ideális szállása is egyben. A házban öt, saját fürdőszobával rendelkező szoba biztosít szálláslehetőséget. A komfortosan berendezett helyiségekben egyszerre 12 fő részére tudunk szállást biztosítani. A kellemes kikapcsolódást segíti a házi wellnessben található infra szauna, pezsgőfürdő és sóbarlang. A Rókavár Fogadó jól felszerelt konyhával rendelkezik, így – előre egyeztetve – lehetőség nyílik éttermi szolgáltatások igénybe vételére is. A házhoz tartozik egy hangulatos boros pince és terasz, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a nap bármely szakában, de talán esténként az erdő fölött elbújó nap a legcsodálatosabb. A kertben kistó, kemence és szalonnasütő is található. A tökéletes kikapcsolódást fakultatív lovas kocsikázás, biciklitúra, helikopteres sétarepülés teheti feledhetetlenné.

Fogadónk minden igényt kielégítő kényelmi szolgáltatásaival, rendkívül csendes, erdei környezetben várja kedves vendégeit a fővárostól alig 100 km távolságra.

Reméljük, hogy hamarosan személyesen is köszönthetjük a Rókavár Fogadó vendégeként!

További információ: A Rókavár Fogadó honlapján.

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!