Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Porva

A sokszínű település

Magyar Falu Program

Ördög Alen a 13. Nemzeti Vágta győztese Porva képviseletében

Sporthír

A Vágta.hu összefoglalója

Szoros küzdelemből került ki nyertesként Porva képviseletében Ördög Alen Ricardó nyergében a Nemzeti Vágtán a Hősök terén. A Millenniumi emlékű helyszínén megrendezett kétnapos esemény során számos versenyszámban mérhették össze tudásukat a lovasok.

 

Az idei évben rendhagyó módon nézők nélkül rendezték meg a Nemzeti Vágtát, azonban az érdeklődők így sem maradtak ki a versenyek izgalmaiból, az MTVA felületein egész hétvégén élőben követhették az eseményeket.

A lebilincselő elő- és középfutamok után végül az 5 legjobban teljesítő település lovasa jutott a döntőbe, úgymint a címvédésért induló temerini Nagy Arnold, a szintén kétszeres nyertes bajai Németh János, valamint Hajós, Kézdialmás és Porva versenyzője. A finálé számos meglepetést okozott, végül a Porva színeiben induló Ördög Alen győzedelmeskedett Ricardó nyergében és nyerte meg a 2020-as Nemzeti Vágtát. A fiatal lovas már évek óta aktív versenyzője az eseménynek, először sikerült felállnia a dobogó legfelsőbb fokára.

A cikk olvasása tovább…

Forrás: Vágta.hu

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!