Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Porva

A sokszínű település

KORONAVÍRUS ELLENI HELYI INTÉZKEDÉSEK

Közszolgálati hír

Hivatkozás

Cím

Frissítve: 2020.03.17.

Ezen oldal arra szolgál, hogy folyamatosan értesüljön, hiteles tájékoztatást kapjon koronavírus terjedése elleni helyi önkormányzati és egyéb intézkedésekről

Kapcsolatos információkkal frissítjük!

Közzétéve: 2020.03.17.  PDF formában itt letölthető

Tisztelt Porvai Lakosok!

Dr. Wittmann József háziorvosunk kéri, hogy a korona vírus terjedésének megfékezése érdekében a következő időszakban azok a betegek, akik gyógyszert szeretnének felíratni telefonon vegyék fel a kapcsolatot a doktor úrral, asszisztenciával, így elkerülhető lesz a várakozás a rendelőben, a gyógyszer pedig kiváltható lesz a felhőből a gyógyszertárban. Akiknek elkerülhetetlen, hogy rendelési időben felkeressék doktor urat, kérem ügyeljenek, hogy a váróteremben egy, maximum két ember várakozzon, inkább a szabad levegőn várják ki a sorukat. Higgyék el az intézkedések az Önök érdekében történik.

Köszönjük megértésüket!

Porva, 2020. március 17.

Tisztelettel: Veinperlné Kovács Andrea
polgármester


Közzétéve: 2020.03.17.  PDF formában itt letölthető

Tájékoztatás

Tisztelt Porvai Lakosok!

A Kormány 2020. március 13-án a korona vírus terjedése miatt, rendkívüli iskolai bezárást rendelt el. 2020. március 14-én délutáni órákban a 45/2020. (III.14) Korm. rend. 2.§-ban döntöttek arról, hogy a bölcsödei valamint óvodai ellátást végző intézmények esetében a polgármester, a tömeges megbetegedések megelőzése miatt, rendkívüli bezárást rendelhet el.
Porva Községi Önkormányzat fenntartásában lévő Porvai Nefelejcs Óvoda 2020. március 16. naptól határozatlan időre zárva tart, indokolt esetben az intézmény gyermekfelügyeletet tart, oly módon, ahogyan az intézmény vezetője az óvodai zárt csoportban tájékoztatta a szülőket.
A településen a könyvtári szolgáltatás szünetel határozatlan időre.
Kérünk mindenkit, hogy az önkormányzati ügyintésében ezen időszakban lehetőség szerint telefonon , elektronikusan igyekezzen megoldani aktuális feladatokat. Igyekszünk mindenkinek segíteni.
Telefonszám: 06 88 447 115
E-mail cím: pmh@porva.hu
A nyugdíjasok szociális étkeztetése továbbra is a szokott módon zajlik.
Az általános iskolával kapcsolatos információkkal az intézmény vezetése tájékoztatja az érintett családokat.
Kérem a lakosságot, hogy lehetőség szerint mindenki kerülje a zsúfolt tereket, és azokat a helyszíneket, ahol sokan vannak
Bővebb információ: www.koronavirus.gov.hu
Megértésüket köszönjük! Bízunk abban, hogy megértéssel, toleranciával és együttműködéssel meg tudjuk előzni a nagyobb járvány kialakulását!

Vigyázzunk egymásra!

Veinperlné Kovács Andrea
polgármester

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!