Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Porva

A sokszínű település

Magyar Falu Program

Gyermeknap és nyílt nap Szépalmán

Program

Kezdés: 2023. 05. 28.

A Gut Aiderbichlnél az állatvédelem életre kel.

2023.05.28-án vasárnap10.00-17.00 óra között nyitja meg kapuit a látogatók előtt a Gut Aiderbichl Szépalma.

A Gut Aiderbichl Szépalma a magyar Bakony hegységben, Budapesttől mintegy 2 órányira található, és az idős és krónikusan beteg lovak kompetenciaközpontjává fejlődött. A Gut Aiderbichl Magyarország több mint 100 lovának, valamint szürkemarháinak, mangalicáinak, kecskéinek és racka juhainak 50 hektár legelő és mintegy 130 hektár kaszáló áll rendelkezésére, amelyeket fenntartható módon és a legújabb ismeretek szerint kezelnek. A Gut Aiderbichl elkötelezettségét a szépalmai nyílt napon körbevezetések során lehet megcsodálni. Élvezze a Gut Aiderbichl Magyarország nyílt napját például piknikezéssel a megmentett állatok között. A belépés ingyenes.

A Gut Aiderbichl számára különösen fontos, hogy a gyerekeket és a fiatalokat játékos formában tanítsa az állat-, környezet- és fajvédelemre. A pónik ápolása, az állatok sétáltatása, az állatok etetése és a szalmalabirintus mind-mind szórakoztató tevékenységek.

PROGRAM

A nyílt napon a látogatók találkozhatnak a Gut Aiderbichl Magyarország megmentett állataival, és többet megtudhatnak a Gut Aiderbichl munkájáról. Ugyanakkor izgalmas gyermekprogramok is várják az érdeklődőket. A belépés ingyenes. Büfével várjuk a vendégeket.

2023. május 28. 10.00-17.00 óra között

Helyszín: Gut Aiderbichl Magyarország Szépalma

RÉSZLETEK:

11.00 Sonja Klima beszéde, amelyet körbevezetés a birtokon követ

13.00 körbevezetés a birtokon

14.00 Sonja Klima beszéde, amelyet körbevezetés a birtokon követ

15.00 körbevezetés a birtokon

GYERMEKPROGRAM

  • Póni ápoló állomás
  • Séta az állatokkal
  • Állatok etetése
  • Sportprogram
  • Népi játékok
  • Patkó dobás
  • Kézműves program

és még sok más.

Megközelítés:

Írja be a GPS-be a következőket: Borzavár, Millenniumi Emlékpark. Borzavárról jó aszfaltút vezet Szépalmára (3 km). Kérjük, hogy NE Szépalmapusztát írja be.

 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!