Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Porva

A sokszínű település

Magyar Falu Program

FRISSÍTVE! Nincs tűzgyújtási tilalom

Hatósági hír

Több megyében tűzgyújtási tilalmat rendeltek el, melyet 2019. 03. 15-el megszüntettek...

2019.03.15.: Megszüntette a NÉBIH a Tűzgyújtási tilalmat!

ELŐZMÉNYEK:

A tűzgyújtási tilalom (fokozott tűzveszély) megállapítása, kihirdetése, és visszavonása a meteorológiai körülményektől, az erdőben található élő és holt biomassza szárazságától és a keletkezett tüzek gyakoriságától függ. A tűzgyújtási tilalomról (fokozott tűzveszélyről) a NÉBIH EI tájékoztatja az érintett szervezeteket, közte az országos közszolgálati média képviselőket is, a tűzgyújtási tilalomról szóló aktuális térképet az érintett hatóságok hivatalos honlapjukon közzéteszik. A BM OKF honlapján a térkép itt érhető el: http://www.katasztrofavedelem.hu/index2.php?pageid=monitor_tuzgyujtasi_tilalom

Az aktuális tűzgyújtási tilalomról (fokozott tűzveszélyről) a NÉBIH EI hivatalos honlapja (https://tuzgyujtasitilalom.nebih.gov.hu), www.erdotuz.hu weboldal, valamint az onnan is elérhető szakmai honlapok tájékoztatnak. A tűzgyújtási tilalom a közzétételtől a visszavonásig él! Az említett honlapokon az éppen aktuális állapot látható.

Előzmény:

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!