Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Porva

A sokszínű település

Magyar Falu Program

Bakonybél és környéke humán szolgáltatások fejlesztése

Dokumentumok

 

 

 

 

 

 

 

 

BAKONYBÉL ÉS KÖRNYÉKE 
HUMÁN SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE

               

A projekt fő célja, hogy a felhívás célkitűzéseivel egyezve megvalósítson egy a területileg differenciált, komplex humán közszolgáltatás-fejlesztést, aminek következtében a szolgáltatás hiánya csökken minden településen, a humán közszolgáltatások elérhetővé válnak mindenki számára, és az ellátott igénybevevője lesz a szolgáltatásnak. A megvalósuló fejlesztésekkel olyan egyedi, személyre szabott szolgáltatást tudunk biztosítani, amik a térség és település igényeire épülve valósulnak meg.

Célcsoport: teljes lakosság.

 

A (rugalmas szervezetek létrehozásán alapuló) hatékonyság növelése érdekében a vállalkozói megközelítésnek megfelelően fontos, hogy a humán szolgáltató szektor egészében gondolkodva, fenntartótól függetlenül az összes szolgáltatót átfogó együttműködést alakítsunk ki. A projekt hatására mérhetően javul közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés, a végzettséget, versenyképes szakmai végzettséget, felsőfokú végzettséget szerző fiatalok aránya megnő, ezáltal és ezzel egyidőben csökken a munkanélküliség, és az elvándorlási hajlandóság is.

 

Bakonybél Község Önkormányzata (kedvezményezett) által vezetett 5 tagú konzorcium az alábbi településekből áll: Porva Község Önkormányzata, mint konzorciumi tag, Pénzesgyőr Község Önkormányzata, mint konzorciumi tag, Dudar Község Önkormányzata, mint konzorciumi tag, Olaszfalu Község Önkormányzata, mint konzorciumi tag és Bakonyél Község Önkormányzata, mint konzorcium vezető.

 

A projekt az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt EFOP-1.5.2-16 Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben című pályázat keretén belül valósul meg.

Támogatási összeg: 111 010 000 Ft

Támogatás összköltsége: 250 000 000 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Megvalósítás kezdete: 2018.01.01.

A projekt várható befejezése: 2020.01.31.

A projekt azonosító száma: EFOP-1.5.2-16-2017-00039

 

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!