Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Porva

A sokszínű település

Magyar Falu Program

Eltévedtek a Bakonyban

Hatósági hír

A Zirci Rendőrőrs munkatársai a társszervek segítségével egy órán belül megtalálták a hétvégén eltévedt turistákat.

Egy győri házaspár 2018. március 3-án délután Vinyéről indult kirándulni a Cuha-patak völgyébe. Túrájuk során sötétedéskor a hóesésben eltévedtek, és telefonon kérték a rendőrség segítségét. A Zirci Rendőrőrs munkatársa egy dudari polgárőrrel közösen indult az eltévedt turisták felkutatására. A bejelentéstől számított egy órán belül megtalálták az eltévedt házaspárt, akiket elkísértek Borzavárig, ahol már ismerőseik vártak rájuk.

Egy férfi telefonált 2018. március 4-én 17 óra 22 perckor a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A bejelentő elmondta, hogy párjával reggel Pénzesgyőr külterületéről Bakonybél felé túrázni indultak, de eltévedtek és egy számozott vadászlesnél megálltak. A Zirci Rendőrőrs munkatársa egy hivatásos vadász segítségével beazonosította a férfi és a nő tartózkodási helyét, és bejelentést követő egy órán belül megtalálták őket. Ezt követően a bajba jutottakat a Pénzesgyőrben parkoló személygépkocsijukhoz szállították.

A kép illusztráció!

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!