Nincs megjeleníthető tartalom

Továbblépésével Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi szabályzatot! Az oldal sütiket használ a működés elősegítése érdekében!

Porva

A sokszínű település

Magyar Falu Program

Hirdetmény - Településkép védelméről

Közszolgálati hír

Bakonyszentkirály Község Önkormányzata a Képviselő-testület által elfogadott partnerségi egyeztetés szabályai szerint elkészítette a településkép védelméről szóló 2016 évi LXXIV...

Bakonyszentkirály Község Önkormányzata a Képviselő-testület által elfogadott partnerségi egyeztetés szabályai szerint elkészítette a településkép védelméről szóló 2016 évi LXXIV. törvény 4. § (1) bekezdése szerinti Településképi Arculati Kézikönyvet. A széleskörű társadalmi bevonással készült kézikönyv szemléletformáló célt szolgál, feltárja és bemutatja a településen belül jól elkülönülő egyes településrészek arculati jellemzőit és értékeit, továbbá javaslatot tesz a településképhez illeszkedő építészeti elemek alkalmazására. A kézikönyvvel kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat írásban a Bakonyszentkirályi Közös Önkormányzati Hivatalba (8430 Kossuth L. u. 69) vagy a [email protected] email címre 2017. december 18-ig történő megküldéssel lehet tenni.

A kép illusztráció!

Kövess minket Facebookon és légy interaktív!